close
Liiketoiminta

Vinkkejä pienille yrityksille suojattujen puhelinjärjestelmien käytöstä

Olet varmasti kuullut lukuisia kauhutarinoita hakkereista, jotka pääsevät luvattomasti yritystietokoneverkkoihin ja hankkivat luottamuksellisia ja / tai arkaluonteisia tietoja. Vähemmän suosittuja ovat tarinat hakkereista, jotka onnistuvat hakkeroimaan yrityksen puhelinjärjestelmän ja keräämään tuhansia dollareita kuukausilaskuna kansainvälisistä ja kaukopuheluista.

Et ehkä edes tiedä, että järjestelmäsi on vaarantunut, ennen kuin näet laskun. Kehittäessään pienten yritysten omistajille suunniteltua puhelinjärjestelmää asiantuntijoiden on siis varmistettava, että ne ovat riittävän turvallisia. Tässä on joitain asioita, joita omistaja voi tehdä:

1. Pidä salasanasi yksityisenä

Tietenkään kukaan järkevällä mielellä ei voi antaa yrityksensä puhelinjärjestelmän salasanaa jollekulle, jolla ei ole tarkoitus olla sitä. Hakkerit voivat kuitenkin olla erittäin karkeita ja vakuuttavia. Yksi yleisimmistä temppuista, joita he käyttävät, on soittaa sinulle teeskentelemällä puhelinyhtiönne edustajaa ja pyytää salasanaa korjaamaan oletettu häiriö järjestelmässäsi. Älä pudota tätä temppua. Puhelinyhtiö ei tarvitse salasanaasi korjata mitään, mikä saattaa olla väärin heidän puolestaan.

2. Analysoi säännöllisesti salasanasi

Jos hakkerit eivät voi saada salasanaa sinulta ovelilla keinoilla, he yrittävät arvata sen, ja he ovat hyviä siinä erityisesti muutamalla ohjelmistotyökalulla. Siksi on välttämätöntä analysoida salasanasi ajoittain varmistaaksesi, että se täyttää salasanojen asettamisen suositellut standardit. Joissakin VoIP-järjestelmissä on automaattiset työkalut, joiden avulla voit tarkistaa puhelinjärjestelmän epävarmat elementit.

Noudata analyysin suosituksia ja olet turvassa. Se auttaa luomaan ensinnäkin erittäin vahvoja salasanoja ja vaihtamaan niitä toisinaan. Pakota tiukat koko yrityksen salasanasäännöt, jotka kieltävät tietyt numerot ja vaativat salasanan vähimmäispituuden.

Abiel Dagan

The author Abiel Dagan