close
Kasino

Vedonlyönti aloittelijoille – 3 suosituinta vedonlyöntityyppiä

Erilaiset vedot

Aloittelijoille urheiluvedonlyönti voi tuntua erittäin pelottavalta. Perusasiat ovat kuitenkin hyvin yksinkertaisia, ja jos hallitset ne, voit voittaa vedonvälittäjät ajoissa. Ennen kuin aloitat vedonlyönnin, sinun on ymmärrettävä, että on olemassa monia erilaisia vedonlyöntityyppejä. Syy tähän on, koska se antaa sinulle enemmän valinnanvaraa ja voi tehdä vedonlyönnistä jännittävämpää. Kolme suoriinta ovat vain voitto, joka tapa ja vain paikka.

Voittoveto on erittäin suoraviivainen, sinun tarvitsee vain valita tietyn ottelun tai kilpailun tulos valitsemalla vain yksi vaihtoehto. Joten jos tarkastelemme esimerkkiä Vain voitto -vedosta, joka mahdollistaa jalkapallo-ottelun, on kolme mahdollista tulosta Kotivoitto, Vierasvoitto tai Tasapeli. Jos uskomme, että kotijoukkue voittaa ottelun, asetamme vain Voitto -vedon kotijoukkueen voittaessa ottelun. Hevoskilpailussa valitsisimme yhden hevosen, jonka uskomme voittavan kilpailun.

Seuraava vetotyyppi on Every Way, tämä veto on hieman monimutkaisempi, mutta jos katsomme sitä kahden vedon asettamisena yhden sijaan, se on selkeämpi. Jos joku asettaa 10 puntaa molempiin suuntiin, tämä tarkoittaa itse asiassa 20 punnan kokonaispanosta. Joten katsotaanpa hevoskilpailua, jos laittaisin 10 punnan kumpaankin suuntaan veto Frankelista, ensimmäinen 10 punnan veto olisi Frankelin sijoittumisesta 1. ja loput 10 puntaa, kun Frankel sijoittuu paikoille (joka voi olla mitä tahansa 2. – 6. kilpailusta riippuen) Vedon toista osaa käytetään siis käytännössä vedon voittoosaan.

Kolmatta vetotyyppiä käytetään, jos et ole varma voittajan valitsemisesta, mutta sinulla on hyvä käsitys siitä, että valintasi sijoittuu korkealle kentällä. Joten jos et ole varma Frankelin voittamisesta kilpailussa, mutta uskot hänen pääsevän kolmen parhaan joukkoon, voit lyödä vetoa hänen sijoittumisestaan kärkisijoille. Paikkavetoa on hyvä käyttää, sillä valintasi voittokertoimet ovat erittäin korkeat, koska myös heidän paikkansa kertoimen pitäisi olla erittäin hyvä.

Nyt sinulla on hyvä käsitys siitä, minkä tyyppisiä vetoja on saatavilla, on parasta lyödä vetoa aluksi pienillä summilla ja lyödä vetoa vain siihen, mihin sinulla on varaa. On aina hyvä etsiä ennen kuin lyöt vetoa nähdäksesi, voitko löytää vedonlyöntivinkkejä, jotka voivat auttaa sinua pääsemään etulyöntiasemaan vedonvälittäjään nähden.

Abiel Dagan

The author Abiel Dagan