close
Liiketoiminta

Värikoodaus tarkoittaa parempaa ajanhallintaa liiketoiminnassa ja myynnissä

Oletko niin kietoutunut myyntipuheluihin tai työhön liittyvien tulipalojen sammuttamiseen, ettet näytä saavan mitään muuta aikaan? Onko sinulla ongelmia liiketoimintatavoitteidesi tai myyntikiintiöiden saavuttamisessa? Tuntuuko sinusta, että jäät paitsi mahdollisista hauskoista osista elämästäsi työn ulkopuolella? Etsitkö parempaa tapaa hallita aikaasi samalla kun kasvatat liiketoimintaasi? Voitko avata mielesi menestymismahdollisuuksille käyttämällä tehokasta työkalua, joka on helppo toteuttaa?

Jos huomaat vastaavasi ”kyllä” johonkin näistä kysymyksistä, sinun on aika käyttää ajanhallintajärjestelmää, joka sisältää värikoodauksen varmistaaksesi, että toimien tasapaino on hyvä. Sinun on aika päivittää tyypillinen työkalenterisi sisältämään jotain jokaisesta alla olevista väriluokista.

Vihreä (rahan väri) on tarkoitettu avaintoimintoihin, jotka johtavat juokseviin tuloihin. Myyntiammattilaisena tämä kattaisi kaikki etsintätoiminnot ja asiakaskontaktit. Kun katsot työkalenteriasi, tämän pitäisi olla suurin osa päivästäsi.
Punainen (pysäytysvalo) on tarkoitettu hallinnollisiin toimiin, kuten arkistointiin, ehdotusten kirjoittamiseen, palvelukutsuihin ja tietokantamerkintöihin. Suunnittele tähän aikaa tyypillisen päivän aikana, jotta se ei kasaudu eikä häiritse viheriölle pääsemistä.
Sininen (ajatellen vettä ja rantoja) on välttämätön rentoutumistoiminta, joka sisältää lomat sekä tärkeän ajan perheen ja ystävien kanssa. Harrastuksen tekeminen, kuntoilu tai hauskanpidon suunnitteleminen viikkoosi auttaa vähentämään stressiä ja pitämään motivaatiota.
Oranssi (valoisa tulevaisuus) sisältää toimintoja, jotka johtavat pitkän aikavälin tuloksiin, kuten uratavoitteiden suunnittelu, myyntikonferenssit, edistyneet tutkinnot tai sertifioinnit ja lisäoppiminen alallasi. Osa tästä saattaa kuulua myös hauskuuteen riippuen siitä, minne menet tai kenet tapaat – se on todellinen vaatimus, jos haluat menestyä myynnissä.
Käytä ehdotettuja värikoodeja päivittääksesi nykyisen työkalenterisi varmistaaksesi, että sisällytät viikkoosi jotain jokaisesta kategoriasta. Vaikka suurin osa työstäsi on vihreää ja punaisen tekeminen on välttämätöntä, värijärjestelmän käyttäminen auttaa sinua asettamaan oikean tasapainon elämääsi samalla kun jatkat liiketoimintaasi. Kun tiedät, että saavutat enemmän sinisiä ja oransseja kohteita, pysyt motivoituneena työssä ja tasapainossa sekä ammatillisella että henkilökohtaisella elämälläsi.

Abiel Dagan

The author Abiel Dagan