close
Esittelyssä

Tutustu 5 parhaaseen kopiomalliin vuonna 2014!

Haluatko vuokrata kopiokoneen toimistoon tai haluat ostaa uuden kopiomallin ja olet epävarma oikeista tuotteista? Hyvä uutinen on, että uusista kopiomalleista ei ole ollut pulaa vuonna 2014. Itse asiassa tämä vuosi on tuonut lukuisia huippuluokan innovatiivisia kopiokoneita. Päättäessäsi, mikä on oikea valinta yrityksellesi, sinun on ilmeisesti otettava huomioon tulostusstandardit, pakolliset ominaisuudet, päivittäisen työn määrä ja budjetti, jolla sinulla on varaa osoittaa ostoon.
Täysi ominaisuus vai perus?
Esimerkiksi sijoittaminen uusimpaan, monipuoliseen malliin, johon sisältyy pilvi-asiakirjojen hallintaominaisuuksia, kun osastosi yleensä vain tulostaa esitteitä seuraavan tapahtuman ilmoittamiseksi, olisi huono valinta. Päinvastoin, kun yrityksesi käsittelee useita kriittisiä asiakirjoja, kaavioita, tilastoja jne. Ja tulostaa useita kopioita kullekin, matalan tason kopiokone ei vain aio leikata sitä. Kun työnkuvasi kuuluu jälkimmäiseen luokkaan, haluat todennäköisesti mallin sisältävän vuoden 2014 pyydetyimmät vaihtoehdot:
• Tilikoodit eri käyttöoikeustasojen myöntämiseen
• Läpinäkyvyyden lomittaminen
• Kaksipuolisten asiakirjojen monistamisominaisuudet
• Lajittelijan / nitojan ominaisuudet
• Täysväritulostus 11 x 17 -muodossa
Selvitetään ilman lisätoimia mallit, jotka sijoittuvat eniten tänä vuonna.
1. Canonin iPF765 MFP M40
Monipuolinen, luotettava ja urheilullinen lukuisia ominaisuuksia, kuten suuri kosketusnäyttö, joka tarjoaa pääsyn pilvi-asiakirjojen hallintajärjestelmään, Canonin imagePROGRAF on ensimmäinen tässä luettelossa. Skannaustoiminto voi tallentaa ja varmuuskopioida minkä tahansa asiakirjan pilveen, mikä helpottaa verkon integrointia. Buyer’s Labin (BLI) mukaan MFP M40 -sarja on myös kaikkein kykenevä monitoimitulostin väritulostuksen suhteen.
2. MP 6003 -sarja, Ricoh
MP 6003 on parempien ostojen (BB) ehdokas, joka sisältää laajan valikoiman tulostusominaisuuksia ja huippuluokan tulostus-, skannaus- ja kopiointinopeudet. Tämä monitoimitulostin sai Business Editor -palkinnon sen luotettavuuden ja vankkuuden ansiosta, joka näkyy käytännössä kaikenlaista toimistotehtävää ajatellessasi.
3. bizhub C654e ja C754e, Konica Minolta
Viime vuoden voittaja arvostetusta BB: n Business Editor’s Choice -sovelluksesta, Konica Minoltan bizhub-linja edustaa erinomaista lisäystä toimistoihin, jotka käsittelevät säännöllisesti suuria määriä asiakirjoja. C654e: ssä ja C754e: ssä on myös pyyhkäisy- ja kosketusohjaimet 9 tuuman kosketusnäytön kautta, laaja valikoima suojausvaihtoehtoja ja hämmästyttävä 3650 arkin paperinsyöttö.
4. Väri J75 Press, Xerox
Kevyt- ja keskitulostukseen suunniteltu Color J75 on BLI: n vuoden 2014 Pro Award -vastaanottaja. Vaikuttavan värikalibroinnin suorittaa integroitu spektrofotometri, ja tämän ominaisuuden ansiosta Xeroxin malli pystyy optimoimaan tulostusasetukset automaattisesti ilman ihmisen toimia.
5. Pro C5110S, Ricoh
Tämän luettelon viimeinen monitoimilaite, Ricohin Pro C5110S, arvostettiin parhaaksi valotehokkaaksi värikopiokoneeksi ja tulostimeksi. Vaikuttava, jopa 80 sivua minuutissa tuottavuus, kohtuuhintaisuus toiminnassa, terävät kuvat ja oman esitteiden luontijärjestelmän integrointi ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka suosittelevat tätä mallia toimistollesi.

Abiel Dagan

The author Abiel Dagan