close
Ostokset

Timantin kuohuviinit

Timantit ovat olleet olemassa kauan, itse asiassa paljon kauemmin kuin ihmiskunnan olemassaolo tarkalleen! Ei tiedetä tarkalleen, milloin miehet käyttivät ensimmäistä kertaa näitä hienostuneita timanttitapoja keinona ehdottaa naiselle, mutta tämä on edelleen käytännössä nykyään.

Tuloksena on lukuisia timanttikauppoja kaikkialla maailmassa! Vaikka timantit voivat olla naisen paras ystävä, ne varmasti polttavat valtavan reiän miehen taskussa. Timantit ovat yksi maan kalleimmista materiaaleista, kun ne lasketaan käyttäen dollarin ja gramman suhdetta. Tuolle timantti-rakastajalle, tässä on muutama tosiseikka timantin arvon laskemisesta sen nykyaikaiseen käyttöön naisten muotiasusteena!

Kuinka sen arvo lasketaan

Timantin arvo lasketaan neljän C-arvon perusteella:

• Väri

Väri lasketaan ja luokitellaan “D”: stä “Z”: ksi, kun “D” on selkein ja “Z” ei ole ollenkaan selkeä.

• karaatti

Karaatti viittaa kuinka raskas timantti on, ja raskaampi timantti (leikkaamisen jälkeen) on kalliimpaa.

• Leikkaa

Leikkaus viittaa siihen, kuinka timantti leikataan, ja mitä parempi leikkaus on, sitä parempi timantti näyttää.

• Selkeys

Selkeys viittaa siihen, kuinka virheetön timantti on ja onko siinä pieniä halkeamia tai puutteita. Jos sellaisia ​​ei ole, timantti saa korkean hinnan.

Sen jatkuva suosio

Yksi syy siihen, miksi naiset suosivat timanttia muihin jalokiviin, kuten smaragdeihin ja jadeihin, johtuu todennäköisesti siitä, että timantilla on paras ja ilmeisin kimallus. Loppujen lopuksi useimmat naiset rakastavat asioita, jotka loistavat! Timantit ovat myös helpommin saatavilla kuin muut jalokivet. Timanttia on useita muotoja ja kokoja, ja sen avulla voidaan suunnitella monia mielenkiintoisia malleja ja ideoita!

Abiel Dagan

The author Abiel Dagan