close
Uutiset

Kylpyhuoneen elementit muuttavat säännöllisen uimahallisi Haveniksi!

Kylpyhuoneet eivät ole enää vain paikka kylpyä. Voit muuttaa tämän yksinkertaisen tilan ylelliseksi ja nautinnolliseksi. Kylpyläkulttuuri on täällä jäädäkseen, ja kylpyhuoneet saavat kasvojenkohotuksen yhä enemmän trendin pysyessä mukana. Tässä on kolme parasta elementtiä, jotka sinun on ehdottomasti harkittava uudelleen kylpyhuoneesi uudistamisen aikana, jotta saat itsellesi ylellisen herkut palata kotiin.

Suuret suihkukaapit, joissa on muhkeat suihkujärjestelmät

Jos sinulla on pieni kylpyhuone, saatat haluta repiä kylpyammeen tilan luomaan suuren ja ilmavan suihkutilan. Voit myös sijoittaa muhkeaihin suihkuverhoihin ja lasipaneeleihin sisustamaan tilaa entisestään. Monipuolisempi lähestymistapa (eurooppalainen) on poistaa suihkuseinät pienestä kylpyhuoneesta ja muuttaa koko kylpyhuoneen tila paratiisiksi, jossa on kauniit laatat ja monimutkainen suihkujärjestelmä.

Suihkuttomat kylpyammeet syvän luksuksen saamiseksi

Porealtaat olivat lonkat jopa muutama vuosi aikaisemmin, mutta nyt tavallinen asiakas haluaa päästä eroon jatkuvasta melusta ja korkeasta huollosta. Siksi suuntaus on kohti suihkuventtiilien asentamista. Ammeissa ei myöskään ole mitään kehittyneitä vanteita pitämään huolto ja pääsy altaaseen mahdollisimman vaivatonta.

Stressinpoisto höyrysaunoilla

Sauna on ylivoimaisesti hienoin ominaisuus kaikissa huippuluokan kylpylöissä. Voit kuitenkin nyt tuoda koko kokemuksen kotiin asentamalla höyrysaunan omaan kylpyasi. Tämä ominaisuus voidaan aktivoida autotallissasi tai vain talosi sisäänkäynnillä, kun olet palannut töistä. Höyryhuoneen lämpeneminen kestää noin 10-20 minuuttia ja on valmis sinua varten, kun astut kylpyyn. Varmista, että peität kaikki höyryhuoneen ominaisuudet – kalteva katto, täysi laatoitus, höyrytiivistetyt ovet, ikkunat ja lattiakaivo.

Abiel Dagan

The author Abiel Dagan