close
Esittelyssä

Kuinka luoda korkean teknologian kuntosali kellariin

Etsitkö kellarin kunnostamista ja yrität saada ideoita, mitä sen kanssa tehdä? Miksi et harkitsisi sen muuttamista korkean teknologian kuntosaliksi? Kellaritilat tarjoavat ihanteelliset tilat kuntosaleille, koska ne ovat ”poissa tieltä” ja usein jonkin verran äänieristettyjä, ja koska niitä ei yleensä käytetä asuintiloina.
Mutta jos aiot luoda kotikuntosalin, niin miksi lopettaa tekemällä jotain, joka ei ole niin erilainen kuin kuntosali, jota normaalisti pystyt käyttämään? Suunnitellessasi omaa kuntosalia voit päästää mielikuvituksesi villiin, eikä ole mitään syytä olla kokeilematta huipputeknisiä laitteita ja nauttia sellaisista harjoittelutiloista, joita Batman tai Goku saattavat käyttää …
Tältä voi näyttää …
Sisustus
Suunnittelun kannalta korkean teknologian kuntosalin tulisi näyttää karkealta, puhtaalta ja tyhjältä. Käytä puulattiaa tai jopa metallipaneeleja (varmista, että käytät matoja siellä, missä haluat tehdä kalisteenia) ja lisää peilit reunan ympärille ja kohdevalot lattiaan. Tämä antaa kuntosalillesi kylmän, futuristisen ilmeen Batcavesta tai hyperbolisesta aikakammiosta…
Harjoitteluvälineet
Jos aiot tehdä kuntosalistasi huipputeknisen harjoitteluhuoneen, sinun kannattaa tutkia kaikkein huipputekniikan koulutuslaitteita ja -tiloja. Tältä osin hyvä paikka aloittaa on vastuskoneilla, jotka voivat nykyään hankkia erittäin korkean teknologian. Parhaat vastustuskoneet eivät vain ohjaa sinua liikkeiden läpi, vaan tarjoavat myös itseseurannan, jonka avulla voit tallentaa edistymisesi ja tallentaa henkilökohtaiset ennätyksesi ja maksimipainosi.
Toinen loistava huipputekniikkalaite on virtuaalitodellisuuskoneet. Näitä ovat esimerkiksi kiinteät polkupyörät, joiden avulla voit tuntea olevasi kuin ajaessasi metsän läpi. Nämä toimivat suurilla näytöillä, jotka näyttävät erilaisia ​​kuvia, kun pyöräilet ja ohjaat – ja jotkut jopa menevät niin pitkälle, että voit pelata tietokonepelejä.
Viihde
Vaikka se ei ehkä olekaan niin ” sotahuone ” -tyyli, hauskan viihteen tarjoaminen kotikuntosali voi helpottaa harjoittelua, kun tunnet olevasi väsynyt. Erinomainen surround-äänijärjestelmä, jonka avulla voit kuunnella soittolistoja esimerkiksi älypuhelimellasi, on hyvä vaihtoehto, kuten myös suuren näytön televisio, jolla voit katsella elokuvia innoittamaan sinua harjoittelun aikana (vähän Commando tai Rambo pitäisi tehdä temppu).
Toipuminen
Jokainen kehonrakentaja tietää, että lepoaika on yhtä tärkeä kuin kuntosalilla vietetty aika, jos haluat päästä kuntoon. Jos sinulla on tilaa <a href=”http://corefront.ca/basement”> kellarin kunnostustöissä </a>, niin miksi et lisää myös joitain spa-palveluita: ehkä kylpytynnyri, ehkä sauna tai ehkä höyrysauna? Tällä tavoin voit treenin jälkeen rentoutua tyylikkäästi ja nauttia lihastesi rentoutumisesta samalla kun kehosi tuottaa ylimääräistä lihasten rakentamista ja rasvanpolttoa kasvuhormonia. Huipputekninen kuntosali tarvitsee korkean teknologian rentoutumista!

Abiel Dagan

The author Abiel Dagan