close
Liiketoiminta

Kallein lentokentän pysäköintialue ympäri maailmaa

Lentokenttäpysäköinti on ehdottomasti arvokas palvelu. Sen vuoksi ihmisten ei tarvitse ajaa kallista taksia lentokentälle. He voivat käyttää omia autojaan, pysäköidä niitä ja käyttää niitä uudelleen, kun he ovat palanneet matkalta. Lentokenttäpysäköinti ei ole oikeastaan ​​kallista. Jotkut veloittavat vain 2 dollaria tunnissa. Mutta on vain joitain lentokenttiä, joilla pysäköinti voi olla melko kallista. Tässä ovat nämä lentokentät:

• Heathrow – Kallein lentokenttäpysäköintipalvelu on Heathrow’ssa, Iso-Britanniassa. Brittiläisten on pelattava noin kaksikymmentä dollaria yhden ja kahden tunnin välillä. Ei ihme, miksi monet brittiläiset lentolehtiset poistavat valituksensa Internetissä.

• Edinburgh – Heathrow ei ole ainoa brittiläinen paikka, jossa lentokentän pysäköintipalvelut ovat kalliita. Heathrow’ssa myös ne, jotka pysäköivät autoja lentokentille, tuntevat olonsa liian suuriksi. Lentokentät veloittavat keskimäärin kahdeksan puntaa tunnissa.

• Sidney – Seuraava listalla on Sidney. Pysäköinti Sidneyssä maksaa suunnilleen saman verran kuin pysäköinti Heathrow’lla. Pysäköintipalveluja tarjotaan kansainvälisillä ja kotimaan lentokentillä, mutta hintojen takia useimmat ihmiset haluavat pysäköidä itse.

• Pariisi – Koska se on yksi kalleimmista kaupungeista maailmassa, ei ole mikään yllätys, miksi myös lentokentän pysäköinti Pariisissa on kallista. Pysäköivien ja lentävien odotetaan maksavan keskimäärin kuusi puntaa tai noin kymmenen Yhdysvaltain dollaria tunnissa.

• Chicago – Yhdysvalloissa kallein lentokenttäpysäköintipalvelu löytyy Chicagosta. Ihmisten on maksettava vähintään kolmekymmentäviisi dollaria päivässä. Asiantuntijoiden mukaan hinta saattaa jopa nousta yhden tai kahden dollarin korkeammaksi vuonna 2015.

Lentokenttäpysäköinnin ei tarvitse olla yhtä kallista kuin yllä olevissa paikoissa. Saatat yllättää, että joillakin Ateenan ja Berliinin kaltaisilla lentokentillä kuka tahansa voi pysäköidä ilmaiseksi ensimmäisten 20 minuutin aikana. Toisaalta jopa nopea viiden minuutin pysähtyminen Heathrow’ssa voi maksaa kenellekään noin kolme kiloa.

Abiel Dagan

The author Abiel Dagan