close

heinäkuu 2023

Teknologia

Automatisoidut näöntarkastusjärjestelmät

Nykyään valmistajien välillä vallitsee kova kilpailu teollisuudessa. Siksi, jos olet valmistaja ja etsit tapoja tehostaa tuotantoasi, saatat haluta kokeilla uutta tekniikkaa tarkastusjärjestelmillesi. Tämä tekniikka tarjoaa näöntarkastusjärjestelmiä. Tässä artikkelissa aiomme puhua automatisoidun näöntarkastusjärjestelmän perusteista. Jatka lukemista.

Tämän tekniikan perustarkoituksena on havaita osan pienet viat tarkastusprosessin aikana. Periaatteessa nämä laitteet toteutetaan silloin, kun osan suuntaa tai muotoa on vaikea tarkastaa perinteisillä antureilla. Näöntarkastusjärjestelmän ideana on siis tunnistaa tietyt yksityiskohdat tuotteen osasta.

Tehokkaan visuaalisen tarkastusjärjestelmän ominaisuudet

Jos haluat tämän järjestelmän toimivan oikein, suosittelemme oikean kameran ja oikean valaistuksen asentamista tarkkuuden parantamiseksi. Itse asiassa, kun valoa ei ole riittävästi, kamera ei voi ottaa kohinattomia kuvia. Tämän seurauksena tarkastuksen laatu kärsii merkittävästi. Samoin kameran tulee olla korkealaatuinen parhaan tarkastuksen varmistamiseksi.

Jos kaikki on asetettu oikein, asiat sujuu mutkattomasti ja voit suorittaa tarkastuksen paljon tarkemmin.

Laatuvakuutus

Mitä tulee laadunvarmistukseen, näöntarkastusjärjestelmät ovat varsin hyödyllisiä. Syynä on se, että järjestelmää käytetään eri osien tarkastamiseen mahdollisten vikojen varalta. Nämä puutteet voivat olla pieniä tai suuria. Se voi olla esimerkiksi kosmeettinen virhe, joka voi häiritä osan toimivuutta ja suorituskykyä.

Joten yksi tärkeimmistä syistä, miksi tätä tekniikkaa käytetään, on laadunvarmistus. Itse asiassa laadunvarmistus on yksi kaikkien valmistajien tärkeimmistä prioriteeteista.

Yleisiä väärinkäsityksiä

On tärkeää muistaa, että kamerat eivät toimi kuten silmäsi. Siksi, jos näet liimapään, ei tarkoita, että myös kameran silmä näkee sen. Tämän lisäksi valaistuksella voi olla suuri vaikutus järjestelmän luotettavuuteen. Siksi on tärkeää hallita myös altistumista.

Kehittyvä tekniikka

Ajan myötä konenäköön tehdään paljon parannuksia. Muutama vuosikymmen sitten tämän tekniikan käyttöönotto vaati paljon rahaa. Lisäksi monet ammattilaiset eivät tienneet, miten sitä käytetään. Tämän tekniikan käyttö on kuitenkin melko helppoa. Sitä paitsi se ei maksa niin paljon kuin muutama vuosi sitten.

Luotettavuuden, nopeuden ja tarkkuuden parannukset ovat mahdollistaneet konenäön käytön nykyään. Ja tästä syystä yhä useammat valmistajat alkavat käyttää visuaalisia tarkastusjärjestelmiä tarkastusprosessiensa tehostamiseksi.

Lyhyesti sanottuna tämä oli lyhyt johdatus visuaalisiin tarkastusjärjestelmiin ja niiden tärkeimpiin ominaisuuksiin. Jos olet myös innovatiivinen valmistaja, suosittelemme, että tutustut silmämääräiseen tarkastuskoneeseen ja otat sen käyttöön tarkastusjärjestelmien tehostamiseksi. Toivottavasti tämä auttaa sinua tekemään oikean päätöksen.

read more
Liiketoiminta

Värikoodaus tarkoittaa parempaa ajanhallintaa liiketoiminnassa ja myynnissä

Oletko niin kietoutunut myyntipuheluihin tai työhön liittyvien tulipalojen sammuttamiseen, ettet näytä saavan mitään muuta aikaan? Onko sinulla ongelmia liiketoimintatavoitteidesi tai myyntikiintiöiden saavuttamisessa? Tuntuuko sinusta, että jäät paitsi mahdollisista hauskoista osista elämästäsi työn ulkopuolella? Etsitkö parempaa tapaa hallita aikaasi samalla kun kasvatat liiketoimintaasi? Voitko avata mielesi menestymismahdollisuuksille käyttämällä tehokasta työkalua, joka on helppo toteuttaa?

Jos huomaat vastaavasi ”kyllä” johonkin näistä kysymyksistä, sinun on aika käyttää ajanhallintajärjestelmää, joka sisältää värikoodauksen varmistaaksesi, että toimien tasapaino on hyvä. Sinun on aika päivittää tyypillinen työkalenterisi sisältämään jotain jokaisesta alla olevista väriluokista.

Vihreä (rahan väri) on tarkoitettu avaintoimintoihin, jotka johtavat juokseviin tuloihin. Myyntiammattilaisena tämä kattaisi kaikki etsintätoiminnot ja asiakaskontaktit. Kun katsot työkalenteriasi, tämän pitäisi olla suurin osa päivästäsi.
Punainen (pysäytysvalo) on tarkoitettu hallinnollisiin toimiin, kuten arkistointiin, ehdotusten kirjoittamiseen, palvelukutsuihin ja tietokantamerkintöihin. Suunnittele tähän aikaa tyypillisen päivän aikana, jotta se ei kasaudu eikä häiritse viheriölle pääsemistä.
Sininen (ajatellen vettä ja rantoja) on välttämätön rentoutumistoiminta, joka sisältää lomat sekä tärkeän ajan perheen ja ystävien kanssa. Harrastuksen tekeminen, kuntoilu tai hauskanpidon suunnitteleminen viikkoosi auttaa vähentämään stressiä ja pitämään motivaatiota.
Oranssi (valoisa tulevaisuus) sisältää toimintoja, jotka johtavat pitkän aikavälin tuloksiin, kuten uratavoitteiden suunnittelu, myyntikonferenssit, edistyneet tutkinnot tai sertifioinnit ja lisäoppiminen alallasi. Osa tästä saattaa kuulua myös hauskuuteen riippuen siitä, minne menet tai kenet tapaat – se on todellinen vaatimus, jos haluat menestyä myynnissä.
Käytä ehdotettuja värikoodeja päivittääksesi nykyisen työkalenterisi varmistaaksesi, että sisällytät viikkoosi jotain jokaisesta kategoriasta. Vaikka suurin osa työstäsi on vihreää ja punaisen tekeminen on välttämätöntä, värijärjestelmän käyttäminen auttaa sinua asettamaan oikean tasapainon elämääsi samalla kun jatkat liiketoimintaasi. Kun tiedät, että saavutat enemmän sinisiä ja oransseja kohteita, pysyt motivoituneena työssä ja tasapainossa sekä ammatillisella että henkilökohtaisella elämälläsi.

read more