close

marraskuu 2020

Featured

Älä joutu yleisten puutarhanhoitovirheiden uhriksi näiden 5 suuren vinkin avulla

Puutarhan hoitaminen on raskasta työtä, enkä syyttää sinua typerien virheiden tekemisestä, mutta sinun on lopetettava sotkeminen, jos mahdollista. Tässä on muutamia yleisiä asioita, joita ihmiset tekevät väärin puutarhassa, ja tiedät, ettet tule heidän uhriksi tästä lähtien.

Istutus väärään aikaan

Kiinnitä huomiota vuodenajaan, jos päätät kasvattaa vihanneksia puutarhassasi, koska erilaiset kasvavat vain tietyinä vuodenaikoina. Syy vihannesten istuttamiseen on, jotta voit syödä niitä, joten jos ne eivät toteudu, olet vain tuhlannut aikaa ja rahaa. On paljon paikkoja, joissa voit tarkistaa, milloin istuttaa tiettyjä vihanneksia, ja helpoin tapa tehdä se tällä hetkellä on ladata kunnollinen puutarhanhoitosovellus älypuhelimeesi.

Väärien vikojen tappaminen

Jos olet katsellut paljon Hollywood-elokuvia, tiedät, että monissa niistä on hyviä ja pahoja. Aivan sama koskee puutarhaa, ja siellä on hyviä ja huonoja vikoja. Haluat päästä eroon niistä, jotka syövät kasvejasi, mutta jotkut ihmiset paniikkiin, kun näkevät vikoja ja pääsevät ulos aerosolipurkistaan ​​valmiina hyökkäämään heitä vastaan. Ennen kuin alat mennä villiin ja tappaa asioita, sinun on varmistettava, ettet vahingoita hyviä miehiä, koska he suojaavat kasvejasi.

Älä unohda kasveja

Kun kaikki nämä ideat alkavat huutaa pään läpi ihanien kasvien kasvattamisesta, on helppo saada itsesi mukaan. Teet kovasti töitä laittaaksesi kaikki kasvit maahan, mutta kun ne ovat sisällä, sinulla on taipumus unohtaa ne. Et voi odottaa ihmeiden tapahtuvan, ja jos haluat kasvien kasvavan terveiksi, sinun on jatkettava niiden hoitoa. Hyvä aloituspaikka on lisätä kerroksen multaa maaperään, jotta rikkaruohojen on vaikeampi kasvaa läpi ja varastaa vettä.

Poista rikkaruohot

Vaikka sinulla on kerros multaa, joka peittää maaperäsi, se ei tarkoita, että rikkaruohot eivät aio alkaa ponnahtaa läpi, ja kun he tekevät, sinun on laskettava kädet ja polvet aloittaaksesi niiden poiminnan. Niistä tulee kilpailua kasveidesi kanssa, eivätkä ne vain varastaa vettä. He varastavat myös auringonvalon ja maaperän elintärkeät ravinteet, joita kasveidesi tarvitsevat pysyäkseen terveinä ja kasvamassa. Se ei ole mukava työ, mutta valitettavasti jonkun on täytynyt tehdä se.

Helppo vedellä

Et halua istua ulkona puutarhassa syömällä jotain, jonka olet juuri keittänyt grillaillasi satojen hyttysten ympäröimänä. Et myöskään halua, että puutarhasi haju kuin se mätänee, joten lopeta niin paljon vettä, kun hoidat kasvejasi. He tarvitsevat vain niin paljon ja kun olet saanut tarpeeksi, vain hukutat heidät, joten saatat päätyä kauheisiin kasveihin sekä kaikkiin muihin tulvan puutarhan aiheuttamiin ongelmiin.

read more
Liiketoiminta

Kuinka voit saada inspiraatiota siitä, minkä tyyppisiä makuuhuoneen huonekaluja saat lapsillesi

Lasten makuuhuoneen huonekalujen ostaminen voi olla pelottava tehtävä, varsinkin jos olet uusi tällainen asia. Onneksi on olemassa muutamia asioita, joita voit aina kokeilla tarjouksessa, jotta oikeantyyppisten huonekalujen saaminen on sinulle paljon helpompaa. Jos olet hyvin tietämätön siitä, mitä ostaa, joitain tapoja saada käsitys siitä, miten edetä, ovat:

Kuuntele ihmisiä, joilla on lapsia

Jos sinulla on muutama perheenjäsen ja ystävä, jolla on lapsia, voit yrittää selvittää, minkä tyyppisiä huonekaluja heillä on lapsilleen. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mitä saat myös omillesi. Tietenkin tämä on helpompaa, jos molemmilla osapuolilla on lapsia, jotka ovat enemmän tai vähemmän saman ikäisiä. Sen lisäksi voit myös kysyä heiltä esimerkiksi vinkkejä huonekalujen ostamiseen, jotta et tule katumaan sitä tulevaisuudessa.

Pinterestin käyttäminen

Sosiaalisen median sivusto Pinterest voi toimia myös erittäin hyvänä inspiraation lähteenä ihmisille, jotka eivät voi päättää, mitä he saavat lapsilleen huonekaluina. Sinun tarvitsee vain etsiä asiaankuuluvilla avainsanoilla, ja sinulle todennäköisesti tarjotaan suuri määrä nastoja, jotka voit käydä läpi tätä varten.

Kävele vain kauppaan

Sen lisäksi voit myös päättää kävellä huonekaluliikkeeseen ja selvittää, mitä heillä on tarjottavanaan. Voit myös kysyä henkilöstön jäseniltä lisätietoja siitä, mitä sinun pitäisi saada. Jos se sattuu olemaan erittäin hyvä myymälä, löydät varmasti heidät erittäin hyödyllisiksi tässä asiassa. Tämä varmasti helpottaa oikean huonekalun löytämistä.

read more
Liiketoiminta

Turvallisuusnäkökohdat, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota ostettaessa kerrossänkyjä lapsille

Aina niin usein vanhemman on ostettava kerrossängyt lapsille. Tällaiset huonekalut ovat yleensä erittäin hyviä tällaisiin tarkoituksiin, minkä vuoksi suurella osalla kotitalouksia on niitä. Ongelmana on kuitenkin se, että jos ostat tällaisia ​​sänkyjä ensimmäistä kertaa, sinulla on todennäköisesti vaikea selvittää, minkä tyyppisiä sänkyjä lapsesi hankitaan. Yksinkertainen tapa tehdä se helpommaksi on ymmärtää, mitä tällaisissa vuoteissa on etsittävä. Yksi ominaisuuksista, joita sinun on varottava, on turvallisuus.

Miksi tämä on tärkeämpää kuin monet ihmiset ajattelevat

Lapset ovat yleensä hyvin leikkisiä, ja tämä on yleensä niin, kun huonekalut, kuten kerrossänky, ovat mukana. Voit odottaa, että jossain vaiheessa he soittavat sängyillä. Jos sänkyjä ei ole suunniteltu turvallisiksi, ne todennäköisesti kärsivät vakavia vammoja.

Sängyn rakennesuunnittelu

Yksi sängyn lujuutta määrittelevistä asioista on rakenteellisesti järkevä. Hyvä sänky tulisi tehdä materiaalista, joka ei ole vain tukeva, mutta joka on myös koottu vahvilla materiaaleilla. Näin voit olla varma, että vaikka lapset leikkivätkin paljon sängyssä, se ei todennäköisesti romahdu ja aiheuta vammoja.

Esteet ja reunat

Kun ostat tällaisia ​​sänkyjä, ota huomioon myös esteet ja reunat. Ihannetapauksessa sängyn reunat tulisi tasoittaa, jotta vältetään mahdollisuudet, että joku satuttaa itseään, jos he osuvat sänkyyn. Yläkerrassa tulisi olla este, joka estää putoamisen, kun he nukahtavat. Muista, että lapsilla on tapana liikkua paljon unessa, joten tämä on erityisen tärkeää.

read more
Uutiset

Kylpyhuoneen elementit muuttavat säännöllisen uimahallisi Haveniksi!

Kylpyhuoneet eivät ole enää vain paikka kylpyä. Voit muuttaa tämän yksinkertaisen tilan ylelliseksi ja nautinnolliseksi. Kylpyläkulttuuri on täällä jäädäkseen, ja kylpyhuoneet saavat kasvojenkohotuksen yhä enemmän trendin pysyessä mukana. Tässä on kolme parasta elementtiä, jotka sinun on ehdottomasti harkittava uudelleen kylpyhuoneesi uudistamisen aikana, jotta saat itsellesi ylellisen herkut palata kotiin.

Suuret suihkukaapit, joissa on muhkeat suihkujärjestelmät

Jos sinulla on pieni kylpyhuone, saatat haluta repiä kylpyammeen tilan luomaan suuren ja ilmavan suihkutilan. Voit myös sijoittaa muhkeaihin suihkuverhoihin ja lasipaneeleihin sisustamaan tilaa entisestään. Monipuolisempi lähestymistapa (eurooppalainen) on poistaa suihkuseinät pienestä kylpyhuoneesta ja muuttaa koko kylpyhuoneen tila paratiisiksi, jossa on kauniit laatat ja monimutkainen suihkujärjestelmä.

Suihkuttomat kylpyammeet syvän luksuksen saamiseksi

Porealtaat olivat lonkat jopa muutama vuosi aikaisemmin, mutta nyt tavallinen asiakas haluaa päästä eroon jatkuvasta melusta ja korkeasta huollosta. Siksi suuntaus on kohti suihkuventtiilien asentamista. Ammeissa ei myöskään ole mitään kehittyneitä vanteita pitämään huolto ja pääsy altaaseen mahdollisimman vaivatonta.

Stressinpoisto höyrysaunoilla

Sauna on ylivoimaisesti hienoin ominaisuus kaikissa huippuluokan kylpylöissä. Voit kuitenkin nyt tuoda koko kokemuksen kotiin asentamalla höyrysaunan omaan kylpyasi. Tämä ominaisuus voidaan aktivoida autotallissasi tai vain talosi sisäänkäynnillä, kun olet palannut töistä. Höyryhuoneen lämpeneminen kestää noin 10-20 minuuttia ja on valmis sinua varten, kun astut kylpyyn. Varmista, että peität kaikki höyryhuoneen ominaisuudet – kalteva katto, täysi laatoitus, höyrytiivistetyt ovet, ikkunat ja lattiakaivo.

read more