close

marraskuu 2020

Esittelyssä

Älä joutu yleisten puutarhanhoitovirheiden uhriksi näiden 5 suuren vinkin avulla

Puutarhan hoitaminen on raskasta työtä, enkä syyttää sinua typerien virheiden tekemisestä, mutta sinun on lopetettava sotkeminen, jos mahdollista. Tässä on muutamia yleisiä asioita, joita ihmiset tekevät väärin puutarhassa, ja tiedät, ettet tule heidän uhriksi tästä lähtien.

Istutus väärään aikaan

Kiinnitä huomiota vuodenajaan, jos päätät kasvattaa vihanneksia puutarhassasi, koska erilaiset kasvavat vain tietyinä vuodenaikoina. Syy vihannesten istuttamiseen on, jotta voit syödä niitä, joten jos ne eivät toteudu, olet vain tuhlannut aikaa ja rahaa. On paljon paikkoja, joissa voit tarkistaa, milloin istuttaa tiettyjä vihanneksia, ja helpoin tapa tehdä se tällä hetkellä on ladata kunnollinen puutarhanhoitosovellus älypuhelimeesi.

Väärien vikojen tappaminen

Jos olet katsellut paljon Hollywood-elokuvia, tiedät, että monissa niistä on hyviä ja pahoja. Aivan sama koskee puutarhaa, ja siellä on hyviä ja huonoja vikoja. Haluat päästä eroon niistä, jotka syövät kasvejasi, mutta jotkut ihmiset paniikkiin, kun näkevät vikoja ja pääsevät ulos aerosolipurkistaan ​​valmiina hyökkäämään heitä vastaan. Ennen kuin alat mennä villiin ja tappaa asioita, sinun on varmistettava, ettet vahingoita hyviä miehiä, koska he suojaavat kasvejasi.

Älä unohda kasveja

Kun kaikki nämä ideat alkavat huutaa pään läpi ihanien kasvien kasvattamisesta, on helppo saada itsesi mukaan. Teet kovasti töitä laittaaksesi kaikki kasvit maahan, mutta kun ne ovat sisällä, sinulla on taipumus unohtaa ne. Et voi odottaa ihmeiden tapahtuvan, ja jos haluat kasvien kasvavan terveiksi, sinun on jatkettava niiden hoitoa. Hyvä aloituspaikka on lisätä kerroksen multaa maaperään, jotta rikkaruohojen on vaikeampi kasvaa läpi ja varastaa vettä.

Poista rikkaruohot

Vaikka sinulla on kerros multaa, joka peittää maaperäsi, se ei tarkoita, että rikkaruohot eivät aio alkaa ponnahtaa läpi, ja kun he tekevät, sinun on laskettava kädet ja polvet aloittaaksesi niiden poiminnan. Niistä tulee kilpailua kasveidesi kanssa, eivätkä ne vain varastaa vettä. He varastavat myös auringonvalon ja maaperän elintärkeät ravinteet, joita kasveidesi tarvitsevat pysyäkseen terveinä ja kasvamassa. Se ei ole mukava työ, mutta valitettavasti jonkun on täytynyt tehdä se.

Helppo vedellä

Et halua istua ulkona puutarhassa syömällä jotain, jonka olet juuri keittänyt grillaillasi satojen hyttysten ympäröimänä. Et myöskään halua, että puutarhasi haju kuin se mätänee, joten lopeta niin paljon vettä, kun hoidat kasvejasi. He tarvitsevat vain niin paljon ja kun olet saanut tarpeeksi, vain hukutat heidät, joten saatat päätyä kauheisiin kasveihin sekä kaikkiin muihin tulvan puutarhan aiheuttamiin ongelmiin.

read more