close

lokakuu 2020

Esittelyssä

Kuinka hyödyntää tekniikkaa paremman kokemuksen luomiseksi kaupassasi

Kävelin äskettäin Argos-myymälässä ja minut räjäytettiin. Jos olet joskus kaipannut niitä, Argos-myymälät ovat kauppoja, jotka pitävät kaikki tuotteet varastossa takana ja antavat asiakkaiden selata sen sijaan selaamalla luetteloitaan. Tämä antoi heille mahdollisuuden varastoida paljon enemmän tavaroita, samalla kun poistettiin jonotusprosessi ja kuljetettiin raskaita koreja kasaan.
Joka tapauksessa tämä tietty Argos-myymälä aiheutti minulle shokin, koska sillä ei ollut luetteloita. Ensi silmäyksellä se näytti todella paljon Apple-kaupalta, koska se oli täynnä vain iPad-tabletteja. Aluksi ajattelin etsivän uutta tekniikkakauppaa, kunnes osui siihen, että nuo tabletit olivat luetteloita.
Se on neroa: tämä saa Argoksen näyttämään paljon huipputeknisemmältä ja nykyaikaisemmalta, mutta myös kohteiden paikantamisen paljon nopeammaksi ja helpommaksi ja tarkoittaa, että luetteloita voidaan päivittää jatkuvasti.
Tämä on loistava esimerkki yrityksestä, joka hyödyntää nykyaikaista tekniikkaa älykkäästi parantaakseen kokemustaan ​​asiakkailleen ja toivottavasti kasvattaen siten liikevaihtoa, voittoja ja asiakastyytyväisyyttä.
Eikö ole aika tehdä sama?
Kuinka oppia Argoksen esimerkistä
Tietysti kauppasi ei välttämättä pysty jäljittelemään Argosia tarkalleen, ellei sinulla ole myös vastaavaa luetteloa. Sen sijaan sinun on etsittävä muita ainutlaatuisempia tapoja, joilla voit käyttää tekniikkaa liiketoimintasi parantamiseen.
Ilmeinen esimerkki siitä, miten voit esimerkiksi tehdä tämän, on käyttää tablettia lisätietojen antamiseen tuotteista tai yleensä myymälästäsi. Tai jos haluat olla luovempi (etkä halunnut investoida omiin tabletteihisi, jotka voivat vahingoittua), miksi et tarjoa sovellusta, jonka asiakkaasi voisivat ladata saadakseen lisätietoja tuotteistasi tai löytääkseen ne nopeammin ? Voit jopa käyttää tällaista sovellusta antaaksesi heidän ostaa tuotteita ja saada ne valmiiksi keräämään kaupasta.
Itsepalvelupisteiden tarjoaminen on toinen suhteellisen yksinkertainen tapa, jolla tekniikkaa voidaan käyttää liikevaihdon parantamiseen, mutta kysy itseltäsi, kuinka tarjoamasi tuotteet ja palvelut voivat ainutlaatuisesti hyödyntää tällaisia ​​tekniikoita. Kirjakauppa voisi antaa asiakkaiden lukea esimerkiksi katkelmia näytöllä olevista kirjoista tai jopa tulostaa tekstejä tilauksesta! 3D-tulostimet luovat paljon uusia mahdollisuuksia myymälöille, joilla on vähän mielikuvitusta.
Tehdään siitä tapahtuma
Mutta huomaa, että Argosin ideasta tekee niin fiksu paitsi se, että se parantaa palvelua, myös se, että se tekee koko myymälästä futuristisemman ja mielenkiintoisemman. Tavallaan se on viihdyttävä ja tämä on hieno markkinointi sinänsä.
Joten ajattele myös, kuinka voit käyttää tekniikkaa houkutellaksesi lisää ihmisiä kauppaan ja tekemään siitä mielenkiintoisen keskustelupaikan. Tällä tavoin voit saada paljon enemmän ihmisiä <a href=”http://commercialspacetoronto.com/commercial-space-2/”> liikekiinteistöihisi </a> kerrallaan, jolloin pääkadun kaupat ja kamppailevat yhä enemmän kilpailemaan verkon kanssa.

read more
Esittelyssä

Tutustu 5 parhaaseen kopiomalliin vuonna 2014!

Haluatko vuokrata kopiokoneen toimistoon tai haluat ostaa uuden kopiomallin ja olet epävarma oikeista tuotteista? Hyvä uutinen on, että uusista kopiomalleista ei ole ollut pulaa vuonna 2014. Itse asiassa tämä vuosi on tuonut lukuisia huippuluokan innovatiivisia kopiokoneita. Päättäessäsi, mikä on oikea valinta yrityksellesi, sinun on ilmeisesti otettava huomioon tulostusstandardit, pakolliset ominaisuudet, päivittäisen työn määrä ja budjetti, jolla sinulla on varaa osoittaa ostoon.
Täysi ominaisuus vai perus?
Esimerkiksi sijoittaminen uusimpaan, monipuoliseen malliin, johon sisältyy pilvi-asiakirjojen hallintaominaisuuksia, kun osastosi yleensä vain tulostaa esitteitä seuraavan tapahtuman ilmoittamiseksi, olisi huono valinta. Päinvastoin, kun yrityksesi käsittelee useita kriittisiä asiakirjoja, kaavioita, tilastoja jne. Ja tulostaa useita kopioita kullekin, matalan tason kopiokone ei vain aio leikata sitä. Kun työnkuvasi kuuluu jälkimmäiseen luokkaan, haluat todennäköisesti mallin sisältävän vuoden 2014 pyydetyimmät vaihtoehdot:
• Tilikoodit eri käyttöoikeustasojen myöntämiseen
• Läpinäkyvyyden lomittaminen
• Kaksipuolisten asiakirjojen monistamisominaisuudet
• Lajittelijan / nitojan ominaisuudet
• Täysväritulostus 11 x 17 -muodossa
Selvitetään ilman lisätoimia mallit, jotka sijoittuvat eniten tänä vuonna.
1. Canonin iPF765 MFP M40
Monipuolinen, luotettava ja urheilullinen lukuisia ominaisuuksia, kuten suuri kosketusnäyttö, joka tarjoaa pääsyn pilvi-asiakirjojen hallintajärjestelmään, Canonin imagePROGRAF on ensimmäinen tässä luettelossa. Skannaustoiminto voi tallentaa ja varmuuskopioida minkä tahansa asiakirjan pilveen, mikä helpottaa verkon integrointia. Buyer’s Labin (BLI) mukaan MFP M40 -sarja on myös kaikkein kykenevä monitoimitulostin väritulostuksen suhteen.
2. MP 6003 -sarja, Ricoh
MP 6003 on parempien ostojen (BB) ehdokas, joka sisältää laajan valikoiman tulostusominaisuuksia ja huippuluokan tulostus-, skannaus- ja kopiointinopeudet. Tämä monitoimitulostin sai Business Editor -palkinnon sen luotettavuuden ja vankkuuden ansiosta, joka näkyy käytännössä kaikenlaista toimistotehtävää ajatellessasi.
3. bizhub C654e ja C754e, Konica Minolta
Viime vuoden voittaja arvostetusta BB: n Business Editor’s Choice -sovelluksesta, Konica Minoltan bizhub-linja edustaa erinomaista lisäystä toimistoihin, jotka käsittelevät säännöllisesti suuria määriä asiakirjoja. C654e: ssä ja C754e: ssä on myös pyyhkäisy- ja kosketusohjaimet 9 tuuman kosketusnäytön kautta, laaja valikoima suojausvaihtoehtoja ja hämmästyttävä 3650 arkin paperinsyöttö.
4. Väri J75 Press, Xerox
Kevyt- ja keskitulostukseen suunniteltu Color J75 on BLI: n vuoden 2014 Pro Award -vastaanottaja. Vaikuttavan värikalibroinnin suorittaa integroitu spektrofotometri, ja tämän ominaisuuden ansiosta Xeroxin malli pystyy optimoimaan tulostusasetukset automaattisesti ilman ihmisen toimia.
5. Pro C5110S, Ricoh
Tämän luettelon viimeinen monitoimilaite, Ricohin Pro C5110S, arvostettiin parhaaksi valotehokkaaksi värikopiokoneeksi ja tulostimeksi. Vaikuttava, jopa 80 sivua minuutissa tuottavuus, kohtuuhintaisuus toiminnassa, terävät kuvat ja oman esitteiden luontijärjestelmän integrointi ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka suosittelevat tätä mallia toimistollesi.

read more