close

syyskuu 2020

Esittelyssä

Kuinka itse ajavat autot toimivat

Jos olet seurannut teknologiauutisia ollenkaan, olet ehkä kuullut Googlen kehittämistä itse ajavista autoista. Nämä ovat ajoneuvoja, joilla on mahdollisuus navigoida teillä itse, saavuttaa määränpäähänsä ja välttää matkalla tapahtuvia onnettomuuksia. Itse asiassa käy ilmi, että nämä itse ajavat Google-autot eivät ole vain yhtä turvallisia kuin ihmisten ajamat autot, mutta tarkkuudensa ansiosta jopa turvallisempia.
Tämä saattaa kuulostaa uskomattoman huipputekniseltä ja futuristiselta, mutta kannattaa pitää mielessä, että olet todennäköisesti itse joutunut kosketuksiin itseohjautuvan auton kanssa. Ellei täysin itsestään ajavaa, tien päällä on tällä hetkellä monia autoja, jotka pystyvät pysäköimään hankalissa kulmissa ilman kuljettajan väliintuloa.
Kuinka nämä autot toimivat? Kuinka voit olla varma siitä, etteivät he aio hajaantua? Lue ja katsomme vähän tiedettä.
Algoritmit ja kamerat
Jos olet pelannut uudella Xbox One Kinectilla, tunnet kuinka vaikuttava videoanalyysiohjelmisto on tällä hetkellä. Tämä laite ei vain kerro missä olet huoneessa, se voi myös kertoa missä asennossa seisot, kuinka monta sormea ​​pidät ylöspäin ja kuinka nopeasti hengität. Se tekee tämän katsomalla tallentamansa videokehykset ja etsimällä sitten kontrastia, liikettä ja syvyysindikaattoreita selvittääkseen mitä tapahtuu.
Autot, jotka ajavat itse, toimivat samalla tavalla. He käyttävät kameroita tallentaakseen edessään tai takana olevan tilan ja etsivät sitten kontrastia nähdäkseen, missä reunat ovat. Lisäksi he etsivät syvyyden indikaattoreita ja muita asioita ja käyttävät niitä ymmärtämään 3D-tilaa, jota he katsovat.
Sieltä he voivat sitten laskea reitin näkemänsä kautta, mikä vie heidät määränpäähänsä.
Anturit
Tietenkään tämä ei yksinään ole täysin turvallista tai luotettavaa, minkä vuoksi itseohjautuvat autot käyttävät myös liiketunnistimia. Nämä käyttävät näkymättömiä lasereita ja kaikuluotainta, jotka pomppivat edessään olevista asioista ja palaavat sitten autoon. Anturi laskee sitten, kuinka kauan signaalin palautuminen kesti, ja käyttää tätä tietääkseen, kuinka pitkälle se voi liikkua. Anturien ympäri autojen kaikkia sivuja tämä voi mahdollistaa tarkan esteen välttämisen.
Satelliittinavigaattori
Tosiasiallisen ”navigoinnin” suhteen itse ajavat autot käyttävät ajan tasalla olevia karttoja ja GPS: ää. GPS puolestaan ​​lähettää signaaleja avaruuteen kolmelle satelliitille. Näemällä kuinka kauan kukin satelliitti reagoi, GPS voi sitten kolmioida tarkan sijaintinsa suhteellisen tarkasti.
Kaikkien näiden ominaisuuksien yhdistäminen antaa autolle mahdollisuuden ajaa itseään ilman ihmisen apua – vaikka tällä hetkellä ihmisen kuljettajan on vielä oltava autossa hätätilanteissa. Ajatelkaapa kuitenkin: tulevaisuudessa <a href=”http://www.yucaipatrailers.com”> moottoripyörän perävaunut </a> voisivat tuoda polkupyörän luoksesi, eikä taksit tarvitse kuljettajia!
Tulevaisuus on todella outo ja hämmästyttävä paikka…

read more
Esittelyssä

Kuinka luoda korkean teknologian kuntosali kellariin

Etsitkö kellarin kunnostamista ja yrität saada ideoita, mitä sen kanssa tehdä? Miksi et harkitsisi sen muuttamista korkean teknologian kuntosaliksi? Kellaritilat tarjoavat ihanteelliset tilat kuntosaleille, koska ne ovat ”poissa tieltä” ja usein jonkin verran äänieristettyjä, ja koska niitä ei yleensä käytetä asuintiloina.
Mutta jos aiot luoda kotikuntosalin, niin miksi lopettaa tekemällä jotain, joka ei ole niin erilainen kuin kuntosali, jota normaalisti pystyt käyttämään? Suunnitellessasi omaa kuntosalia voit päästää mielikuvituksesi villiin, eikä ole mitään syytä olla kokeilematta huipputeknisiä laitteita ja nauttia sellaisista harjoittelutiloista, joita Batman tai Goku saattavat käyttää …
Tältä voi näyttää …
Sisustus
Suunnittelun kannalta korkean teknologian kuntosalin tulisi näyttää karkealta, puhtaalta ja tyhjältä. Käytä puulattiaa tai jopa metallipaneeleja (varmista, että käytät matoja siellä, missä haluat tehdä kalisteenia) ja lisää peilit reunan ympärille ja kohdevalot lattiaan. Tämä antaa kuntosalillesi kylmän, futuristisen ilmeen Batcavesta tai hyperbolisesta aikakammiosta…
Harjoitteluvälineet
Jos aiot tehdä kuntosalistasi huipputeknisen harjoitteluhuoneen, sinun kannattaa tutkia kaikkein huipputekniikan koulutuslaitteita ja -tiloja. Tältä osin hyvä paikka aloittaa on vastuskoneilla, jotka voivat nykyään hankkia erittäin korkean teknologian. Parhaat vastustuskoneet eivät vain ohjaa sinua liikkeiden läpi, vaan tarjoavat myös itseseurannan, jonka avulla voit tallentaa edistymisesi ja tallentaa henkilökohtaiset ennätyksesi ja maksimipainosi.
Toinen loistava huipputekniikkalaite on virtuaalitodellisuuskoneet. Näitä ovat esimerkiksi kiinteät polkupyörät, joiden avulla voit tuntea olevasi kuin ajaessasi metsän läpi. Nämä toimivat suurilla näytöillä, jotka näyttävät erilaisia ​​kuvia, kun pyöräilet ja ohjaat – ja jotkut jopa menevät niin pitkälle, että voit pelata tietokonepelejä.
Viihde
Vaikka se ei ehkä olekaan niin ” sotahuone ” -tyyli, hauskan viihteen tarjoaminen kotikuntosali voi helpottaa harjoittelua, kun tunnet olevasi väsynyt. Erinomainen surround-äänijärjestelmä, jonka avulla voit kuunnella soittolistoja esimerkiksi älypuhelimellasi, on hyvä vaihtoehto, kuten myös suuren näytön televisio, jolla voit katsella elokuvia innoittamaan sinua harjoittelun aikana (vähän Commando tai Rambo pitäisi tehdä temppu).
Toipuminen
Jokainen kehonrakentaja tietää, että lepoaika on yhtä tärkeä kuin kuntosalilla vietetty aika, jos haluat päästä kuntoon. Jos sinulla on tilaa <a href=”http://corefront.ca/basement”> kellarin kunnostustöissä </a>, niin miksi et lisää myös joitain spa-palveluita: ehkä kylpytynnyri, ehkä sauna tai ehkä höyrysauna? Tällä tavoin voit treenin jälkeen rentoutua tyylikkäästi ja nauttia lihastesi rentoutumisesta samalla kun kehosi tuottaa ylimääräistä lihasten rakentamista ja rasvanpolttoa kasvuhormonia. Huipputekninen kuntosali tarvitsee korkean teknologian rentoutumista!

read more