close

elokuu 2020

Esittelyssä

Kahdeksan tapaa saada enemmän luonnonvaloa huoneisiin

Usein enemmän valoa huoneissasi on yksi helpoimmista tavoista tehdä niistä miellyttävämpi viettää aikaa. Pimeä huone tuntuu paitsi pienemmältä kuin vaaleampi, mutta se tuntuu myös vähemmän puhtaalta ja vähemmän modernilta. Tuomalla lisää valoa sisään voit avata huoneen ylöspäin ja tehdä siitä paljon puhtaamman ja rentouttavamman ajanviettopaikan.
Ihannetapauksessa tämän valon tulisi olla luonnonvaloa, jolla on paljon positiivisempi vaikutus psykologisesti. Lue ja katsomme joitain parhaita temppuja, joita voit tehdä melkein mistä tahansa huoneesta kirkkaamman ja tilavamman millä tahansa budjetilla.
Lisää uusi ikkuna:
Tämä on helpoin ja ilmeisin tapa saada enemmän luonnonvaloa huoneeseen. Se on vähän haittaa ja maksaa sinulle rahaa, mutta ylimääräinen valo ja ilma parantavat huoneen loppua ja todennäköisesti lisäävät kiinteistön arvoa, mikä tekee siitä taitava päätöksen.
Käytä peiliä:
Etkö halua asentaa mitään uutta ikkunaa? Lisää vain peili nykyistäsi vastapäätä – se heijastaa valoa takaisin huoneeseen ja auttaa siten levittämään ja saavuttamaan enemmän kulmia.
Siivoa ikkunat:
Toinen erittäin helppo tapa saada enemmän irti olemassa olevista ikkunoista on yksinkertaisesti puhdistaa ne perusteellisemmin. Tällä tavoin voit vähentää likaa tai likaa, jotka saattavat tehdä lasista vähemmän läpinäkyvän ja tehdä huoneestasi himmeämmän. Puhdista ikkunat huolellisesti ja lisää valoa tulee läpi, mikä tekee huoneesta paljon kirkkaamman.
Lisää kattoikkuna
Se, mikä huoneessasi on, ei määrää, kuinka kevyt se tuntuu, vaan myös se, mikä on heti sen ulkopuolella, mistä valo tulee sisään. Jos puutarhaa ympäröivät suuret pensasaidat, vähemmän valoa tulee sisään ja vähemmän valoa pääsee puutarhaan ja siten vähemmän valoa pääsee huoneeseesi. Leikkaa nämä pensasaidat alas ja poista kaikki muut, jotka saattavat häiritä ikkunoitasi, ja kevennät huoneitasi välittömästi.
Maalaa se valkoiseksi:
Vaihtoehto peilin lisäämiselle yhteen seinistäsi on maalata nuo seinät valkoisiksi. Vaaleammat värit heijastavat suurempaa osaa aallonpituudesta takaisin, ja siten ne tarkoittavat sitä, että enemmän valoa pääsee huoneeseen sen sijaan, että se absorboituu. Samoin kevyemmät matot ja kevyemmät huonekalut tekevät saman.
Siirry avoimeen suunnitelmaan:
Toinen tapa saada enemmän valoa huoneisiin on päästää enemmän valoa talon muista osista. Voit tehdä tämän hankkimalla avoimemman suunnittelun kotiisi. Se voi tarkoittaa yhden olohuoneen ja ruokasalin välisen väliseinän poistamista tai oven poistamista kehyksestä. Tällä tavalla valo jaetaan niiden huoneiden kesken, mikä tekee pimeistä huoneistasi paljon kevyempiä. Tämä on erityisen kätevää, jos sinulla ei ole paljon ikkunoita yhdessä talon osassa.
Hanki päivänvalaisin:
Päivänvalaisin on hyvä tapa saada luonnonvaloa, ellei sitä voi saada muulla tavalla. Nämä ovat valoja, jotka antavat valoa, jolla on hyvin samanlaiset ominaisuudet kuin luonnollisella auringonvalolla, ja siten ne voivat jäljitellä kirkkaan kesäpäivän tunnetta, vaikka olisit kellarikerroksen takahuoneessa…

read more